Certificaten

Ons bedrijf heeft voedselveiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan, daarom heeft ons ( teelt ) bedrijf al jaren een Global-gap certificaat en is onze sorteerafdeling  BRC gecertificeerd. Om optimale tracebility te kunnen waarborgen word er gewerkt met telercodes. Tevens word er gebruik gemaakt van een modern voorraadsysteem zodat er op elke gewenst moment gecheckt kan worden wat er op voorraad is. Mede door dit systeem hebben we een duidelijk beeld van de producten van teler tot afnemer: Ons bedrijf is aangesloten bij Frugi-com.

Ons bedrijf is gecertificeerd volgens de volgende normen.
    
    Global Gap
    Nature’s Choice
    Tesco BRC

Deze normen staan ervoor dat ons fruit volgens vastgestelde Protocollen wordt geteeld en gesorteerd alsook van de toe- leveranciers.

Global Gap en Tesco Nature’s Choice zijn kwaliteitszorgsystemen. Dit houdt regelgeving in op het gebied van het telen en het oogsten van fruit. Duurzaam omgaan met natuur en milieu. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd.

BRC is een kwaliteitszorgsysteem met de betrekking op het sorteren en transporteren van het fruit. Hiervoor wordt ons bedrijf ook jaarlijks gecontroleerd